SEO strategie

Een SEO strategie is een must als je op korte en lange termijn successen wilt bereiken met je SEO inspanningen. De SEO strategie kan je pas bepalen nadat je een SEO audit hebt uitgevoerd.

Wat is een SEO strategie?

Een SEO strategie is een strategie die je opstelt om op korte en lange termijn de SEO doelstellingen te kunnen behalen. Je kan maar je strategie gaan bepalen na een grondige analyse van je website.

Hoe bepaal je een gepaste SEO strategie?

Een SEO strategie kan je niet zomaar bepalen. Elke website / webshop is anders, anders gebouwd, target op andere keywords en een ander doelpubliek. Een goede SEO strategie kan je pas opstellen na een grondige SEO audit.

Na de SEO analyse van je eigen website, een keyword onderzoek en een analyse van je concurrenten kan je de strategie gaan bepalen.

Onderdelen van een goede SEO strategie

Je website hoger later ranken in Google (of andere zoekmachine) doe je niet zomaar. Je hebt een SEO strategie nodig zodat je weet welke verbeteringen er nodig zijn aan je website of webshop.

  1. Zoekwoorden onderzoek
  2. Content audit
  3. Technische audit
  4. UX verbeteren
  5. Backlinks nodig?

Waarom een SEO strategie kopieëren geen goed idee is

De SEO strategie van elke website is anders.

SEO consultant voor hogere rankings

Als freelance SEO consultant help ik nationale en internationale klanten om beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google. Met meer dan 10 jaar ervaring

Nieuwe website bekend maken

Lanceer je binnenkort een nieuwe website en wil je hem bekend maken aan het grote publiek? Of is hij recentelijk gelanceerd maar krijg je geen

Affiliate netwerken in België

Ben je op zoek naar de verschillende Affiliate netwerken in België? Dan hoef je niet verder te zoeken. We hebben een overzicht gemaakt van de