SEO consultant voor hogere rankings

Als freelance SEO consultant help ik nationale en internationale klanten om beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google. Met meer dan 10 jaar ervaring in SEO en digital marketing, zijn bijna alle SEO problemen mijn pad al gekruist.

Ons als SEO consultant inhuren? Contacteer ons

SEO consultant als springplank voor hogere rankings

SEO is een van de meest onderschatte aspecten van je digitale strategie. Veel bedrijven gaan ervan uit dat, eenmaal je een website hebt, klanten je automatisch gaan vinden. Maar niets is minder waar!

Zie investeren in SEO als investeren als investeren in een winkelpand op in de drukste winkelstraat van het land. Eenmaal je goede posities geworven hebt, blijven de klanten binnenstromen.

Zorg dat de klanten jouw website vinden en niet de website van je concurrenten. En daar kunnen wij als SEO consultant bij helpen!

De meerwaarde van een SEO consultant?

Als SEO specialist heb ik al veel website en webshops hoger in Google gekregen op relevantie en winstgevende zoekwoorden. Eerlijk: de eerste plaats in Google kan niemand je garanderen. Behalve bij het gebruik van Google ads. Maar de hoogst mogelijke posities in Google, daar gaan we voor.

Als SEO specialist denken we mee over de inrichting van je website (de infrastructuur), de geplaatste content en het eenvoudig gebruik van je website. Alles om je bezoekers (en zoekmachines) duidelijk te maken waarover jouw webpagina en website gaat.

Nieuwe website bekend maken

Lanceer je binnenkort een nieuwe website en wil je hem bekend maken aan het grote publiek? Of is hij recentelijk gelanceerd maar krijg je geen

Affiliate netwerken in België

Ben je op zoek naar de verschillende Affiliate netwerken in België? Dan hoef je niet verder te zoeken. We hebben een overzicht gemaakt van de

Verschil tussen SEO en SEA?

Wil je meer bezoeker aantrekken naar je website of webshop? Dan moet je inzetten op SEO en/of SEA. Maar wat is nu het verschil tussen