Hoger scoren dankzij de Land & Expand SEO strategie

Wie wil er nu niet hoger scoren in Google? Als je de Land & Expand SEO strategie toepast, dan ga je sowieso hoger scoren in Google.

De nummer 1 positie of zelfs Position Zero behalen kunnen we je jammer genoeg niet garanderen. Maar dankzij deze strategie, die we hieronder voor je toelichten, ga je gegarandereerd stijgen in de zoekresultaten op de juiste zoektermen.

Wat is de Land & Expand SEO strategie?

Waarom is deze SEO strategie zo succesvol?

Er zijn verschillende redenen waarom de Land and Expand strategie zo succesvol is.

1. Google houdt van recente / vernieuwde content. Door de Land and Expand methode ga je regelmatig je inhoud gaan aanpassen en bijsturen. Hierdoor gaat Google ook meer waarde hechten aan je webpagina.

2. Je webpagina wordt relevanter voor de zoekwoorden of het thema waarop je wilt scoren. Hierdoor zal je pagina bij meer zoekopdrachten worden getoond waardoor je steeds een groter publiek kunt bereiken met één pagina over één bepaald thema.

Minpuntje van de Land & Expand methode

Hoewel dit een zeer effectieve en tegelijkertijd ook een zeer eenvoudige manier is om hoger te scoren in Google, kan het zijn dat je rankings ook terugvallen wanneer je ermee stopt.

SEO consultant voor hogere rankings

Als freelance SEO consultant help ik nationale en internationale klanten om beter vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google. Met meer dan 10 jaar ervaring

Nieuwe website bekend maken

Lanceer je binnenkort een nieuwe website en wil je hem bekend maken aan het grote publiek? Of is hij recentelijk gelanceerd maar krijg je geen

Affiliate netwerken in België

Ben je op zoek naar de verschillende Affiliate netwerken in België? Dan hoef je niet verder te zoeken. We hebben een overzicht gemaakt van de