SEO specialist

Nood aan een SEO specialist om je website hoger te laten scoren in Google? Of om meer bezoekers te krijgen via zoekmachines? We kunnen jou helpen met het bereiken van je SEO doelstellingen.

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is iemand die een expert is in zoekmachine optimalisatie. Hij kent de ranking factoren die o.a. Google hanteert om een webpagina bovenaan de zoekresultaten weer te geven.

Wat mag je van een SEO specialist verwachten?

Het doel van elke SEO specialist is om op zoveel mogelijk relevante en interessante zoekwoorden te scoren bij zoekmachines zoals Google. Enkele belangrijke onderdelen van zijn takenpakket zijn:

Zoekwoorden onderzoek

Het succes van je website staat of valt met een degelijk zoekwoorden onderzoek. Als je niet weet welke zoekwoorden je klanten gebruiken, dan is het ook niet mogelijk om die bezoekers naar je website te krijgen.

Website SEO audit

Je website moet goed in elkaar zitten. Zowel op technisch vlak (Technische SEO) als op content vlak. We keren je website binnenste buiten. En geven je de nodige aanbevelingen om jouw website SEO vriendelijk(er) te maken.

  • Zoekwoorden onderzoek naar relevante en interessante zoekwoorden.
  • SEO audits uitvoeren
  • Verbeteringen doorvoeren en aanbevelen aan web developers
  • Concurrentie analyses uitvoeren om de competitie te kunnen overklassen.

Wat doet een SEO specialist nog? Een SEO specialist:

  • Leest boeken en blogs over SEO
  • Luistert naar podcasts over alle onderdelen van digitale marketing
  • Is aanwezig op interessante conferenties en meetups

Kortom: leert continu bij over het vak en alles wat ermee te maken heeft! Zodoende om al deze kennis in te kunnen zetten om de vindbaarheid van onze klanten te verhogen.

SEO specialist

Op zoek naar een freelance SEO specialist met kennis van zaken? We helpen onze klanten groeien in de zoekresultaten! Kies voor een SEO expert!

Profiel van een SEO expert

Een SEO expert moet van alle (digitale) markten thuis zijn. Het is niet enkel één bepaalde pagina optimaliseren voor een hogere ranking. Het gaat over het verbeteren van de gebruikerservaring van de bezoeker op de site. Met als doel meer conversies te maken.

Position Zero is een SEO bedrijf dat gestuurd wordt door enkele gedreven SEO specialisten. Ben je op zoek naar een SEO specialist om jouw website of webshop onder handen te nemen? Dan is Position Zero het bedrijf dat je nodig hebt.

Wanneer heb je een SEO specialist nodig?
Elke website die als doel heeft om meer klanten aan te trekken. Enerzijds een webshop om online zaken te verkopen of anderzijds een website om leads.

Wat doet een SEO specialist?
Een SEO specialist heeft een belangrijke factor.

Hoe wordt je een SEO specialist?
Dit wordt je niet van vandaag op morgen.

Werkwijze van een SEO expert

1. Starten met een zoekwoorden onderzoek
2. Audit van je website / webshop
3. Technische verbeteren
4. Content verbeteringen

Meer dan SEO

SEO is belangrijk voor je website om gevonden te worden. Maar daar stopt het niet bij. Je moet je bezoekers ook overtuigen om een actie te ondernemen op jouw website.

Denk hierbij aan het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling. Onze SEO specialisten helpen ook met het verhogen van je conversies.

Inhoudstafel

Meer interessante artikelen