SEO analyse – Optimaliseer je website!

Vul onderstaande aanvraagformulier in en we doen een gratis SEO audit van jouw website of webshop.

  SEO audit door een SEO expert

  Online kan je heel wat tools vinden voor een SEO audit. Hoewel deze tools een bepaalde indicatie kunnen geven enkele technische aspecten van je website, geven ze nooit een volledig beeld hoe goed jouw webste geoptimaliseerd is in Google.

  Er zijn daarnaast ook nog heel wat websites die (veel) verbeterd kunnen worden. Websites die het waard zijn om bovenaan de zoekresultaten te staan. Maar omdat ze de juiste SEO kennis niet hebben, kunnen ze niet profiteren van de voordelen van de top posities in de zoekresultaten.

  Geen geautomatiseerde SEO analyse

  We maken geen gebruik van een online tool om jouw website te analyseren. We analyseren zelf jouw website of webshop en geven effectieve & bruikbare feedback zodat jouw website of webshop hoger kan scoren in Google.

  SEO Analyse door een SEO expert

  Nadat we verschillende websites hebben geanalyseerd & geoptimaliseerd, willen we graag onze kennis inzetten om ook jouw website bovenaan de zoekresultaten te krijgen.

  Wat mag je verwachten van onze SEO analyse?

  We analyseren jouw website op verschillende aspecten. Daarbij is het belangrijk dat je ons ook wat feedback geeft waar je op wil scoren. Daarna gaan wij aan de slag met:

  • Een technische SEO analyse: we duiken in de gebruikte bouwstenen van jouw website. Gaande van een de gebruikte HTML, de laadsnelheid van jouw webpagina’s, …
  • Content analyse: Content is & blijft noodzakelijk voor om te kunnen scoren in Google. Ga analysen de aanwezige content & geven tips en info waar verbeteringen mogelijk zijn.
  • Backlink analyse: Backlinks lagen aan de basis van zoekmachines & blijven nog steeds een cruciaal onderdeel van SEO.

  Ontvang je SEO rapport – nadat onze SEO specialist jouw website of webshop hebben geanalyseerd ontvang je een SEO rapport met verbeteringen / aanbevelingen

  Waarom gratis SEO tools waardeloos zijn

  SEO advies

  Meer bezoekers / leads / sales dankzij ons SEO advies Op zoek naar doeltreffend SEO advies? WebInsight is een SEO bureau die met de nodige

  Canonical URL

  De Canonical URL is een onderdeel van de technische SEO van je website of SEO. Het is een delicaat aspect die ervoor kan zorgen dat