Gratis SEO analyse – Optimaliseer je website!

Vul onderstaande aanvraagformulier in en we doen een gratis SEO audit van jouw website of webshop.

Waarom een gratis SEO analyse?

Online kan je heel wat tools vinden voor een gratis SEO audit. Hoewel deze tools een bepaalde indicatie kunnen geven enkele technische aspecten van je website, geven ze nooit een volledig beeld hoe goed jouw webste geoptimaliseerd is in Google.

Er zijn daarnaast ook nog heel wat websites die (veel) verbeterd kunnen worden. Websites die het waard zijn om bovenaan de zoekresultaten te staan. Maar omdat ze de juiste SEO kennis niet hebben, kunnen ze niet profiteren van de voordelen van de top posities in de zoekresultaten.

Geen geautomatiseerde SEO analyse

We maken geen gebruik van een online tool om jouw website te analyseren. We analyseren zelf jouw website of webshop en geven effectieve & bruikbare feedback zodat jouw website of webshop hoger kan scoren in Google.

SEO Analyse door een SEO expert

Nadat we verschillende websites hebben geanalyseerd & geoptimaliseerd, willen we graag onze kennis inzetten om ook jouw website bovenaan de zoekresultaten te krijgen.

Wat mag je verwachten van onze gratis SEO analyse?

We analyseren jouw website op verschillende aspecten. Daarbij is het belangrijk dat je ons ook wat feedback geeft waar je op wil scoren. Daarna gaan wij aan de slag met:

  • Een technische SEO analyse: we duiken in de gebruikte bouwstenen van jouw website. Gaande van een de gebruikte HTML, de laadsnelheid van jouw webpagina’s, …
  • Content analyse: Content is & blijft noodzakelijk voor om te kunnen scoren in Google. Ga analysen de aanwezige content & geven tips en info waar verbeteringen mogelijk zijn.
  • Backlink analyse: Backlinks lagen aan de basis van zoekmachines & blijven nog steeds een cruciaal onderdeel van SEO.

Ontvang je SEO rapport – nadat onze SEO specialist jouw website of webshop hebben geanalyseerd ontvang je een SEO rapport met verbeteringen / aanbevelingen

Inhoudstafel

Meer interessante artikelen

Starten met SEO – SEO voor beginners

SEO of Search Engine Optimization of in het Nederlands Zoekmachine optimalisatie is het continue proces om je website en webpagina’s beter vindbaar te maken bij

Belgische webshops – koop lokaal

In de strijd tegen het coronavirus roept iedereen om solidair te zijn & voornamelijk lokaal te kopen. Vergeet even de grootmachten zoals Coolblue, Bol.com, Amazon