SEO Abonnement

Wil je ook actief inzetten op SEO (Zoekmachine Optimalisatie)? Maar ontbreekt de kennis & tijd om dit goed op te volgen? Wij nemen het voor je over!

Dankzij ons SEO abonnement heb jij geen grote kosten om je website te laten analyseren. Maar met een maandelijks abonnement optimaliseren we jouw website op een doeltreffende manier.

Klinkt interessant? Dat is het ook!

Voordelen van een SEO abonnement

Zoekmachine Optimalisatie is een continu proces om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Hierdoor wordt je gevonden door jouw doelgroep op het moment dat ze je nodig hebben.

De perfecte match dus!

Onze SEO specialisten nemen wekelijks de tijd om jouw website of webshop te analyseren & te verbeteren.

Let wel: technische aanpassingen maken geen deel uit van het SEO abonnement. Wij adviseren, briefen of ondersteunen jullie webbouwer

Focus op wat je goed kan!

Een welbekende gezegde “schoenmaker blijf bij je leest”. Doe waar je goed in bent & voor ons is dit zoekmachine optimalisatie. Wij passen onze expertise toe op jouw website of webshop om zo de hoogst mogelijke resultaten te behalen.

Leestip: SEO uitbesteden of zelf doen

Maandelijkse Zoekmachine Optimalisatie voor lange termijn

Wil je een succesvolle website hebben? Vergeet dan maar het set & forget principe. Zoekmachine Optimalisatie of SEO is een continue proces of lange termijn visie waarbij je regelmatig verbeteringen gaat aanbrengen aan je website.

Welke zaken kan je regelmatig aanpassen aan je website of webshop?

  • Nieuwe pagina’s toevoegen (producten / blogartikels / how-to’s / …)
  • Bestaande pagina’s relevanter maken
  • Meta titel & omschrijvingen analyseren
  • Snelheid monitoren
  • Indexatie opvolgen

Er zijn heel wat taken waar je misschien niet direct aan denkt, maar dit wel een positieve impact zullen hebben op je rankings. Heb je hier geen kaas van gegeten? Dan is ons SEO abonnement dé oplossing voor jouw probleem!

SEO abonnement – de prijzen

Een belangrijk aspect van een SEO abonnement is natuurlijk de prijs & wat je ervoor terugkrijgt.

Heb je interesse in ons SEO abonnement? Neem dan vrijblijvend contact op!

Wat zit in ons SEO abonnement?

Ons SEO abonnement bevat heel veel verschillende zaken. Hieronder een overzicht van SEO elementen die je mag verwachten:

Maandelijks SEO rapport
Opvolging? We sturen je maandelijks een SEO rapport met aanpassingen, rankings & suggesties voor een betere ranking.
Logfile analyse
Bekijken wat zoekrobots zoals Google allemaal doen op je website? We brengen het in kaart dankzij een logfile analyse om Google zo betere resultaten te geven.
Maandelijkse crawl
Via een maandelijkse crawl kunnen we errors / gebroken links opsporen, duplicate titles & descriptions ontdekken. Alsook interne link structuur in kaart brengen & verbeteren!
Thin content & content gap analyse
Google houdt van pagina’s met relevante & de juiste content. Inzetten op content marketing is dus de boodschap & pagina’s met thin of dunne content moet je dus vermijden.
Dus wij ondersteunen onze klanten met het maken van de juiste teksten & geven feedback waar nodig
Optimalisatie titels
De titels of subtitels van elke pagina (H1, H2, …) zijn mede bepalend voor de relevantie & ranking van een pagina. Hierop inspelen en aanpassingen doorvoeren kunnen positieve (ranking) resultaten betekenen.
Duplicate content
Duplicate of dubbelen content op je website hebben is niet ideaal. Hiermee ga je de strijd aan met jezelf in plaats van met je concurrenten. We helpen bij het opsporen & oplossen van duplicate content.
Interne links
Een goede interne link structuur helpt zoekmachines met het “begrijpen” van je website. En geeft ook de nodige waarde door aan de gelinkte webpagina’s. Goede interne links helpen dus bij het verbeteren van je vindbaarheid van je website.
Functionele suggesties / aanbevelingen / praktische tips
Meedenken met de klant naar mogelijke opportuniteiten, verbeteringen met als doel de vindbaarheid van de website te verhogen.
Opvolging indexatie bij Google / Bing
Zoekmachines moeten niet alleen je webpagina’s ontdekken, ze moeten ook je webpagina’s opnemen in hun zoekresultaten. Hierbij gaan we gaan monitoren of alle pagina’s wel goed geïndexeerd kunnen worden.
Trage webpagina’s detecteren
Snelle webpagina’s zijn essentieel voor een goede gebruikerservaring. Ook zoekmachines zien dit als een ranking factor.

Veelgestelde vragen over ons SEO abonnement

Zit je met bepaalde vragen over ons SEO abonnement? Geen nood. We hebben ze waarschijnlijk al beantwoord. Ontdek hieronder de veelgestelde vragen over ons SEO abonnement

Hoe snel kan ik resultaten zien?

Dat is afhankelijk van veel factoren. Bepaalde resultaten zullen op korte termijn reeds zichtbaar & voelbaar zijn. Andere zaken zullen echter meer tijd in beslag nemen. Dit is ook afhankelijk de staat van uw website of webshop.

Kan ik upgraden of downgraden van abonnement?

Upgraden of downgraden van abonnement kan op elk moment aangepast worden. Of we kunnen ook een SEO traject op maat bekijken. Stuur ons gerust een mailtje.

Waarom kiezen voor een SEO abonnement?

Zoekmachine Optimalisatie is een continu proces. Eenmalig investeren in SEO is op lange termijn niet interessant. Daarom is regelmatige opvolging van je website van groot belang. Een maandelijks SEO abonnement is dan dé ideale oplossing.

Website up-to-date houden en verbeteren

Een verkeerde strategie die we jammer genoeg veel te vaak zien terug komen is het lanceren en vergeten principe. De website wordt gelanceerd maar er wordt niet meer naar gekeken.

Gevolg, de website en webpagina’s verliezen stelselmatig hun posities en krijgt minder en minder bezoekers

Maar zoekmachines hechten veel belang aan content die up to date is. Content die regelmatig wordt aangepast en bijgewerkt.

Leestijd: ontdek de land and expand seo strategie.

Zoekmachines zoals Google hechten waarde aan webpagina’s met recente en up-to-date content

Hulp bij SEO nodig?

SEO is een vak apart. Ondervind je problemen met jouw website of webshop? Indexeert Google jouw website niet? Is jouw website niet vindbaar in Google