Belgische webshops – koop lokaal

In de strijd tegen het coronavirus roept iedereen om solidair te zijn & voornamelijk lokaal te kopen. Vergeet even de grootmachten zoals Coolblue, Bol.com, Amazon & Zalando. Maar kies voor een Belgische webshop van een lokale handelaar. Hieronder een oplijsting van webshops waar je even goed die nieuwe sneakers of nieuwe lamp kunt kopen.

Lijst van Belgische webshops

Er zijn meer Belgische webshops dan je misschien zou denken. Keuze genoeg dus.

& koop lokaal.

Waarom kopen bij Belgische webshops?

De impact van de coronavirus is voelbaar bij heel veel Belgische ondernemingen. Winkels moeten sluiten, restaurants moeten sluiten, … De impact zal ook lange tijd na de corona epidemie voelbaar zijn. De overheid spendeert veel geld om ondernemingen & de bevolking financieel te helpen.

Evengoed bij Belgische webshops kopen!

We zijn gewoon om te shoppen bij de grote webshops zoals Bol.com, Coolblue, Zalando & Amazon. Maar dit zijn jammer genoeg buitenlandse ondernemingen die amper bijdragen aan de Belgische economie. En zal zeker niet aan de Belgische sociale zekerheid om ziekenhuiskosten mee te betalen.

Onze Belgische webshops bieden dezelfde kwalitatieve producten. Het enige verschil is dat ze misschien niet dezelfde snelle leveringstijd kunnen garanderen als de grote spelers. En dat de prijs soms ietsje hoger ligt! Maar denk nu even aan onze eigen ondernemingen & steun ze door lokaal te kopen.

Inhoudstafel

Meer interessante artikelen

Voor je vertrekt...

Je SEO resultaten lanceren als een rakket?
Probeer SemRush 7 dagen gratis…